Restaurant Brisa

In 1990 begonnen Jean-Pierre en Brigitte, de ouders van Jurgen, met restaurant Brisa in de Oudenaardsestraat. Waar ze hun eerste zaak oprichten en van ”restaurant Brisa” een wel gekende naam maakten in Geraardsbergen!

In 2011 verhuisden zij van de Oudenaardsestraat naar een nieuw pand op het Stationsplein. Als extra is er een mooi terras bijgekomen, waar het in de zomer goed vertoeven is.

Vanaf 1 juli 2016 hebben Jurgen en Lien de zaak overgenomen en blijven ze jullie met evenveel zorg en liefde bedienen, net zoals de voorbije jaren!

Pol & Polette

Elk weekend wordt er op bestelling gebakken.

Ook voor onze OrTea?, snoepgoed, geschenkpaketten en kadobonnen kan men ons contacteren!

Belgiek

Den Belgiek is een bierwinkel met webshop. Met een ruim assortiment van meer dan 200 bieren van zowel speciaalbieren, als craft bieren, als buitenlandse bieren, is er keuze genoeg. Koop online of shop terplaatse. Ook voor professionele klanten.

Brasserie Sofie

Iedere dag serveren we een nieuwe take away dagschotel voor slechts 12 euro! Wil je weten welke dagschotels deze week op het menu staan? Klik op de knop hieronder!

Bakkerij Dina

Welkom bij Bakkerij Dina, Koningin Geraardsbergse Mattetaarten!
Bakkerij Dina is een familiebedrijf met 4de en 5de generatie bakkers, gesticht in 1904. Onze producten hebben een afzet op (jaar)markten, beurzen en in onze winkel.

Belangrijk: Bestellingen kunnen maar geplaatst worden tot 18u00 de dag voor afhaling. Zo kunnen wij jouw bestelling nog tijdig verwerken.

Thai Recept

Wij zijn open van dinsdag tot zondag. Delivery en afhaal mogelijk.