Prana Massage

Prana Massage moet nog even de deur gesloten houden. Maar wat is een beter eindejaarsgeschenk dan een massage? Bestel nu een aankoopbon via de website.

Bristol

Schoenen, kleding en accessoires kunnen besteld worden via www.bristolshop.be.
Er kan een keuze gemaakt worden tussen ‘Leveren aan huis’ of ‘Leveren in winkel’, waarbij deze kunnen worden afgehaald. Klanten mogen dus ook steeds contact met opnemen via Facebook (Bristol Geraardsbergen) of via Instagram.

Printermezzo

Printermezzo, voor al uw drukwerk, spandoeken, stickers, gadgets en gepersonaliseerde geschenken. Winkel is niet open, maar via mail, telefoon en facebook alle dagen te bereiken. Ophalen van de goederen in overleg met de klant.

Elle & Lui

Elle & Lui is een speciaalzaak met originele geschenkjes voor hem en haar: lederwaren, schrijfwaren, champagnes, wijnen, likeuren, geschenkmandjes, …

Vandaag OPEN tot 18u
➡️ Corona-proof winkelen, volg de richtlijnen. samen houden we het veilig
Vanaf morgen kunnen bestellingen afgehaald worden op afspraak of gratis aan huis geleverd worden.
 
Voor meer info, check Facebook of Instagram!

Hema

HEMA heeft voor elk wat wils aan mooie prijzen.
Bestellen kan via de website of in de winkel.

Optiek
Van De Voorde

Optiek Van De Voorde blijft open op afspraak voor de aankoop van een nieuwe montuur, aankoop lenzen en zoveel meer. Om er zeker van te zijn dat je niet hoeft te wachten, bel 054 41 17 03.

Juwelen Herman


* Telefonisch blijven we bereikbaar: 054/41 28 77 of 0476/810 132.

* Levering aan huis is zeker bespreekbaar.

* Posts op facebook, want we blijven werken achter gesloten deuren. Liken en delen zijn voor ons een hart onder de riem 😉

* Regelmatig nieuwe foto’s op onze handelsgidspagina. Zeker ook eens doorklikken naar ‘eigen creaties’ en ‘edelstenen’ 🙂

Sleep Inn

Wij hebben een Webshop, Instagram en Facebook waar we elke week een nieuwe virtuele etalage tentoonstellen.
Om uw producten af te halen organiseren we een wekelijks afhaalpunt op dinsdagvoormiddag van 10-12u.

Iene Miene Muis

Iene miene muis is een winkel waar elk kind zijn hartje ophaalt!

Bij Iene miene muis kan u terecht voor kinderkleding, speelgoed, boekentassen, bamboo eetservies, decoratiemateriaal, slabben en allerlei hebbedingen. Dit alles voor kinderen van 0 tot 14 jaar.

Bent u op zoek naar een leuk en origineel geschenk kom dan zeker eens langs in de winkel of snuister rond in de webshop!

Kapsalon en Barbershop Marijke

Alle haar- en baardproducten worden aan huis geleverd. Bestellingen kunnen telefonisch geplaatst worden: 054/41 15 14. Klik op de website om alle updates te volgen.

Atelier Folies

Bij ons kan u steeds terecht voor alles wat u in huis nodig heeft: van kookpotten, fotokaders tot bed- & badlinnen enzovoort. 

Op zoek naar een leuk, origineel en betaalbaar cadeautje, wij helpen u graag verder of u kiest voor een cadeaubon.

Veritas

Veritas blijft jou inspireren met ons uitgebreid gamma accessoires, ideeën en ingrediënten om zelf aan de slag te gaan zodat jij jouw persoonlijkheid in de verf kan zetten.
Of je nu kiest voor hip of tijdloos, voor ready-to-wear of zelf maken, wij delen onze ideeën met jou en adviseren je graag. 

Standaard Boekhandel

De Standaard Boekhandel blijft geopend voor uw dagelijkse krant, een nieuw boek of een hart-onder-de-riem-kaartje.

Rituals

Rituals blijft open voor uw favoriete verzorgingsproducten.