Handelaarawards

 

Een stadscentrum kan maar leven dankzij haar handelaars. Omdat we dit als Handelscentrum ook beseffen, wilden we dit keer ook de handelaars in de bloemetjes zetten.

Terwijl alle klanten naarstig stempels aan het sparen waren voor de eindejaarswedstrijd, was er tussen de handelaars ook een kleine feelgood wedstrijd. Aan de hand van vier categorieën was het de bedoeling om de medehandelaars in de bloemetjes te zetten. We hebben gevraagd om hier foto’s van te nemen.

 

Sprankelende Handelaar 2020

PRINTERMEZZO

Printermezzo heeft meegedaan aan alle challenges die hieronder staan. Daarnaast is zij ook de eerste om tijdens het jaar mee te doen met andere acties en evenementen!

Cadeautjes Handelaar 2020

PEPPERS & CHEEZE

Je kon als handelaar meedoen met secret santa. Je moest dus bij een andere handelaar een cadeautje brengen zonder dat deze wist van wie. Eva & Pawel hadden naast een cadeautje ook een serenade voor Ludwina van kinderboetiek Babylux!

Creatieve Handelaar 2020

FINE FLEUR

Tijdens onze avondwandeling was het de bedoeling om zoveel mogelijk black&gold te verwerken in je kleding en etalage. Leen van Fine Fleur ging helemaal in het goud, samen met Mr. en Ms. Gold die door de straten liepen!

Warmste Handelaar 2020

PRONTI

Tijdens de warmste week zochten wij een warme handelaar. Dat is iemand die zijn buren eventjes in de bloemetjes zet en zo een warm gevoel geeft. Pronti Geraardsbergen ging bij een buur Pol&Polette samen met Lingerie Svelta een lekkere kop koffie drinken, letterlijk en figuurlijk verwarmend!

Ingepakte Handelaar 2020

LES FOLIES DE SOFIE

Sofie van les Folies de Sofie pakt haar cadeautjes wondermooi in! Tijdens de avondwandeling versierde ze haar winkel met ballonnen en pakte zo al haar klanten in!