Braderie 2023: Geraardsbergen Zomert

Beste standhouder,

Op 23, 24 en 25 juni 2023 organiseert het Handelscentrum terug Braderie en geven wij u opnieuw de kans om uw kraam in een van onze winkelstraten te plaatsen (Lessensestraat, Adamstraat, Oudenaardsestraat, Grotestraat).
Het standgeld bedraag 150€, waarvan 75€ als waarborg voorzien is, deze waarborg krijgt u teruggestort als u de 3 dagen aanwezig bent geweest.

Onze voorkeur is dat u de 3 dagen aanwezig kan zijn, mocht dit niet mogelijk zijn gelieve ons te mailen bij het inschrijven, dan kunnen we eventueel de formule/het tarief aanpassen.

Na het invullen van onderstaand formulier en betaling van 150€ op BE 60 0689 3520 0770 (Braderie 2023 + UW NAAM als mededeling) zal u ten laatste een week voor het evenement een mail krijgen met uw exacte plaats.

Evenement gaat door:

Vrijdag: 14 – 22u
Zaterdag: 10 – 22u
Zondag: 14 – 20u

1 uur voor starttijd worden de straten verkeersvrij gemaakt en kunt u beginnen opzetten.

Gelieve rekening te houden met deze voorwaarden:

  • Waarborg wordt enkel teruggestort als u de 3 dagen aanwezig bent, iedere dag wordt een aanwezigheidslijst opgemaakt.
  • Bij annulatie langs uw kant storten wij maximaal de helft terug van het betaalde bedrag.
  • Bij annulatie langs onze kant (extreme weersomstandigheden, overmacht door de stad, …) krijgt u het volledige betaalde bedrag teruggestort.
  • Auto’s moeten geparkeerd worden op de randparkings van de stad: deze vind u hier. Dit om onze oppervlakte optimaal te kunnen gebruiken en doorgang te voorzien aan de hulpdiensten.
  • Na vertrek laat u uw standplaats netjes achter.
Voor meer info kan u altijd terecht op info@handelscentrum.org
 
Alvast bedankt voor uw deelname en tot binnenkort!